За нас


"Мотор-филтър - Радинов" ООД гр. Добрич работи от 1992 година и произвежда въздушни, маслени, горивни и хидравлични филтърни елементи. Фирмата е единствена в България, произвеждаща хидравлични филтри. Клиентите от цялата страна работят с фирмата. Устояли на промените в търсенето на пазара. Има клиенти от началото на създаването на фирмата. Има и такива, които са от скоро клиенти.
Клиентите правят своите заявки по телефона или факса. Заявяват и уточняват начинът на плащане и доставката на стоката. Ако е необходимо се уточняват и технологичните характеристики на елемента. През целия производствен процес се измерва и наблюдава спазването на технологичните характеристики на елемента. При заявяване на неусвоен филтърен елемент се доставя мостра и елемента се модифицира по процедура за 72 часа, като се изготвя инструменталната екипировка за усвояване и внедряване в производството, като се вписва в каталога. Клиентите знаят и разчитат на нашето отзоваване при изработването на качествени филтърни елементи.
Заявените филтърни елементи се произвеждат с качествени материали, като полиуретан, филтърна хартия, ламарина, упътнители и се опаковат в единична опаковка. За запазването на елемента в добро състояние до клиента.
Нямаме недоволни клиенти, върнати филтърни елементи - рекламации. Водят се разговори с клиентите за качеството, за новите модели филтърни елементи и за търсенето на пазара, при среща с тях, когато им се занесе стоката на място.


Системата за управление на качеството се прилага във фирмата за "разработване, производство, доставки и продажби на въздушни, маслени и горивни филтриращи елементи за леки и товарни автомобили, трактори, кари и селскостопанска техника." от 2002 година. Системата за управление на качеството е документирана по изискванията на стандарта БДС IN ISO 9001: 2001, който се поддържа и актуализира от представителя на ръководството.